Expedierea pachetului dumneavoastră

Produsele sunt expediate dupa confirmarea comenzii dvs. si in functie de modalitatea de plata optata. Livrarea se face prin curierat national. Urmarirea comenzilor se poate face prin platforma de urmarire a comenzilor pusa la dispozitie de catre curier. Veti fi informat in permanenta cu privire la statusul comenzii dvs. precum si la schimbarea acestui status.

Termenul de livrare

Produsele dvs. vor fi predate curierului in aceiasi zi daca ati plasat comanda pana in ora 15:00. Pentru comenzile plasate dupa ora 16:00, predarea coletului catre curier se va face in urmatoarea zi lucratoare, la prima ora dimineata. Durata de tranzit depinde de adresa de livrare si de curier. De regula, durata de livrare este de 24-72 ore de la plasarea comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 200 RON  Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră sau a curierului dupa ce au fost expediate. Pana la predarea catre curier, avem responsabilitatea ca produsele dvs. sa fie pregatite corespunzator si in conditii perfecte vizual si functional.

In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 200 RON, curierul va taxa livrarea separat.

Luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile, motiv pentru care cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.