Termeni și condiții de utilizare

Politica de confidentialitate

dealzz.ro inregistreaza datele dvs. cu caracter personal numai in scopul actului comercial si pentru identificarea clientului. Aceste date sunt securizate si nu vor fi utilizate in companii publicitare exceptand newsletter-ul nostru daca v-ati exprimat dorinta de a-l primi. Datele nu vor fi cedate catre terti sau utilizate in alte scopuri decat cel de mai sus. Aveti dreptul de a consulta in orice moment datele stocate in site, lucru accesibil in sectiunea dedicata din cont.

In plus, accesati sectiunile Politica GDPR si Politica utilizarii cookie pentru a intelege corect notiunile si modul in care acest site functioneaza.

Preturi

Preturile afisate in acest site sunt exprimate in lei si contin TVA. Pe factura vor fi exprimate in mod distinct atat baza de calcul cat si TVA aferent. Pentru livrare, tarifele vor fi afisate in cosul de cumparaturi, la procesarea comenzii. Tarifele de livrare difera in functie de dimensiunile si greutatea coletului precum si in functie de curier si adresa de livrare.

Comanda

Prin intermediul platformei dealzz.ro puteti comanda produsele puse la dispozitie din categoriile puse la dispozitie in cadrul site-ului. Aceste pot uneori suferi modificari (ambalaj, culoare ambalaj, etc.) fara a implica obligativitatea comerciantului la o notificare prealabila. Incercam sa actualizam permanent baza noastra de date cu toate detaliile.

Pentru o buna comunicare va rugam sa ne contactati la efectuarea unei comenzi sau sa solicitati informatii suplimentarea la plasarea unei comenzi.

Produsele comandate vor fi pregatite de livrare si expediate in cel mai scurt timp. Eventualele intarzieri datorate comerciantului vor fi notificate. Comerciantul nu raspunde de intarzierile din culpa curierului sau din culpa tertilor.

Plata

Produsele comandate prin intermediul site-ului vor fi platite prin metodele de plata puse la dispozitie. In cazul platii ramburs la curier, va rugam specificati atat posibilitatea verificarii produselor la receptie cat si eventualele probleme aparute. Pentru plata prin banca (transfer bancar, ordin de plata), produsele vor fi pregatite de livrare si vor fi predate curierului dupa confirmarea platii.

Curierat

Produsele livrate prin curier vor fi predate acestuia in stare perfecta, ambalate corespunzator. Daca produsele prezinta deteriorari sau defecte aparute ca rezultat al transportului, adresati-va curierului. 

Politica de retur

Va rugam sa cititi cu atentie Politica noastra de Retur detaliata mai jos. Dați click pe linkul de mai jos si completati formularul pentru a demara procesul de retur. 

Pentru produsele defecte sau pentru schimbarea produsului comandat, contactati cu prioritate Serviciul Clienti +40 799 771 360 sau pe email vanzari@dealzz.ro pentru a va ajuta in acest demers.

In masura in care sunteti consumator in intelesul legii, beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din Contract, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decât cele prevazute de lege. Pentru evitarea oricarui dubiu, persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retragere din Contract.

Inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, ne puteti informa cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract prin completarea formularului de retur disponibil pe Site.

In cazul retragerii din Contract, dumneavoastra aveti obligatia de a ne restitui Bunurile in legatura cu care v-ati exercitat acest drept in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dumneavoastra de retragere din Contract, iar noi avem obligatia de a va restitui sumele achitate pentru respectivele bunuri, in termen de cel mult 14 zile de la primirea Bunurilor, folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de dumneavoastra pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care sunteti de acord cu o alta modalitate de plata. Sumele achitate pentru respectivele bunuri vor fi restituite (i) pentru comenzile achitate cu card bancar, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata, iar (ii) pentru comenzile achitate cu ramburs, prin virament bancar in contul indicat de catre dumneavoastra.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, nu suntem obligati sa rambursam costurile legate de returnarea bunurilor.

In plus, in masura in care in urma manipularii Bunurilor de catre dumneavoastra, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor, rezulta o diminuare a valorii Bunurilor returnate (spre exemplu in urma utilizarii acestora), aceasta diminuare a valorii va fi retinuta de catre noi din sumele pe care urmeaza sa le returnam. In acest sens, Bunurile trebuie sa fie returnate curate, fara urme de uzura, impreuna cu toate componentele, de preferat in ambalajul original.

Deschide formularul de retur

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 • contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;
 • furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vânzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla;
 • contractele in cazul carora consumatorul a solicitat in mod special profesionistului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de consumator sau furnizeaza alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor servicii sau produse suplimentare;
 • furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
 • contractele incheiate in cadrul unei licitatii;
 • prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidential, transport de marfuri, inchiriere de masini, catering sau serviciile privind activitatile de agrement, in cazul in care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.